Hyvää uutta vuotta!

Vuosi alkaa olla lopuillaan ja niin myös Osallisten tämän vuoden nuorten toiminta. Syyskauden aikana ehdimme tehdä monenlaista mukavaa: nuorten kanssa keilasimme, söimme ravintolassa, pidimme syyslomaviikolla päiväleirin, opettelimme käyttämään sosiaalista mediaa sekä vietimme pikkujouluja. Vapaaehtoistoimijoille järjestettiin koulutusta mm ensiaputaidoissa.

Elokuussa Me Osalliset palkkasi yhdistykselle vapaa-ajan koordinaattorin, jonka tehtäviin kuului sekä vapaaehtoisille suunnattujen koulutusten että nuorten toiminnan suunnittelun ja toteutumisen organisointi. Koordinaattori toimi myös vapaaehtoisten konkreettisena tukena, mikä toteutui koulutusten järjestämisenä sekä vapaaehtoistoiminnan tueksi luotuina dokumentteina.

Syyskauden nuorten toiminnasta kiitämme Alli Paasikiven säätiön sekä Otto A. Malm -lahjoitusrahaston tukea sekä kaikkia teitä vapaaehtoisia jotka olette antaneet aikaanne ja osaamistanne. Sekä tietysti nuoria jotka ovat osallistuneet toimintaan!

Laita kalenteriin – nuorten tilaisuudet keväällä 2018!

Nuorten toiminta jatkuu heti vuodenvaihteen jälkeen, ota jo valmiiksi talteen kevätkauden tapahtumien päivämäärät:
13.1. Hohtokeilaus
10.2. Karaoke
10.3. Museovierailu & kahvilakäynti
14.4. Karaoke
18.5. Keilaus

Osalliset kiittää jäseniään kuluneesta vuodesta ja toivottaa hyvää uutta vuotta! Tapaamme taas ensi vuonna!